På svenska In English 
Betalning Klarna Checkout 0 kr - Sverige
Faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via internetbank.
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla påi nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Läs Klarnas villkor här.


Kortbetalning 0 kr - hela världen
 
Du kan välja att betala med faktura, internetbank, delbetalning eller betala med VISA eller Mastercard hos oss. Din kontoinformation behandlas under kraftig och säker kryptering och vi har över huvud taget ingen tillgång till dina kort- och kontouppgifter. Själva köpet äger rum på Dibs säkra servrar. Dibs är marknadsledande när det gäller korthantering. (Klicka på länken för att komma till deras hemsida och läsa mer om dem).


Orderhantering och Leveranser
Vi skickar våra brev och paket med främst med Posten. Det betyder att ordrar av platta/små föremål levereras i brevlådan och mer skrymmande paket får hämtas ut på din lokala post-utlämning. Du kan behöva identifiera dig vid uthämtning. Vi skickar större saker med DHL till din närmaste service point.
Normalt packar vi och skickar din leverans inom 1-5 vardagar och du har din försändelse inom 2-7 dagar! Vi tillämpar fast fraktpris om 49 kr inom Sverige, oavsett storleken på din order!

Eftersom många av våra produkter görs för hand i vår workshop i Stockholm så kan det hända att leveranstiden kan ta lite längre tid. I så fall kontaktar vi er och
meddelar uppskattad leveranstid.

Fast frakt-pris 49kr inom Sverige
Vi tar alltid 49 kr frakt inom Sverige, oavsett storleken på din order. Inom resten av norden är frakten 99 kr. Till övriga länder är frakten 199 kr
(även länder utanför EU). En avgift på 200 kr debiteras om paket ej hämtas ut hos DHL/på posten. Detta för att täcka våra fraktkostnader. 
Eventuella tullavgifter och skatter vid beställningar från andra länder än Sverige bekostas av köparen.

Retur / 14 dagars Öppet Köp
Du har alltid rätt att returnera produkter du köpt över nätet, d.v.s. du har öppet köp. Förutsättningen är att du returnerar den i obruten förpackning/nyskick inom 14 dagar från att vi skickat din order. När du returnerar en vara står du själv för fraktkostnaderna. Det är även ditt ansvar att se till att varan är väl förpackad och att den når oss ordentligt. Om en retur försvinner eller går sönder står du för kostnaderna. Kontakta alltid oss innan du gör en retur.
Om varan är defekt när du får den, så står vi såklart för returfrakten.

Personuppgiftshantering:
Personuppgiftsansvarig är Cherry on Top (organisationsnummer 7107180247)
Vi sparar följande persondata om våra kunder: 
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter (så länge de inte behöver sparas för att vi ska kunna följfölja våra lagliga åtaganden).


Kontaktuppgifter vid returer och reklamationer och andra frågor/kommentarer:

Cherry On Top
Sjöbjörnsvägen 68A
117 67 Stockholm


Telefon: +4670-605 04 65

info@cherryontop.se


Köpvillkor Återförsäljare
Moms och frakt tillkommer på fakturan. Du kan själv välja om du vill se priserna inklusive moms eller exklusive moms.
Vi har väldigt fördelaktiga avtal med DHL och debiterar faktiska fraktkostnader.Allt på vår hemsida beställs i enheter. Tex: pack om 3, 6, 12 etc. Detta går ej att ändra.

Betalningsvillkor 20 dagar netto.

Prisjusteringar kan förekomma under året.